SOLGT!! Vi søker nytt hjem til Hawk Eye Smilla av Ulveblikk

Oppdatering 3. februar 2015: Vi har funnet en ny familie til Smilla og vil signere kontrakt og foreta eierskifte i løpet av uken.

Vi har bestemt oss for og omplassere vår Hawk Eye Smilla av Ulveblikk NO50327/12. Smilla er en forsiktig tispe som ikke trives sammen med / sloss med andre tisper, og som derfor ikke fungerer godt i vår tispeflokk. Vi mener at hun vil få det bedre som alenehund, dette er årsaken til at vi nå søker et nytt hjem til henne.

Vi søker voksne, hundevante turmennesker til Smilla. I sitt nye hjem må hun få være alenehund. Hun vil sannsynligvis også evt kunne fungere sammen med en hannhund. 

Smilla er en 2.5 år gammel, lett (17 kg), vakker tispe, med stor trekkiver, som elsker og jobbe i selen. Hun har trent i storspann denne vinteren, har gått mye i led, men er også vant med snørekjøring i ett og to-spann på ski. På sommeren liker hun fjell / toppturer og sykling. Hun er en super turvenn og trekkhund. Smilla er en mild og forsiktig hund som ikke vil være til bry, og som ikke gjør så mye av seg, men som elsker kos og oppmerksomhet. Hun trives veldig godt inne. Er vant til og være med i bilen på jobb. Er kvikk i hodet og lærevillig. En velloppdragen og herlig familiehund. 

Smilla er helsetestet. Både hofter og albuer er scannet fri, og hun er øyelyst fri. Hun har også vært utstilt med godt resultat: 2 blå sløyfer (very good) og 1 rød sløyfe (excellent). Hun kunne vært bedre pelset / trenger dekken når det blir svært kaldt på vinteren.

Smilla er oppdrettet av Renathe og Marius Moholdt, Kennel Ulveblikk, Trondhjem. Smilla sine foreldre, ledertispa Shasa og flotte Ulveheia´s Nasse, er begge løpskjørte, gode langdistansehunder.

Jeg hadde opprinnelig planlagt og avle på Smilla, men syns ikke hun er tøff nok i hodet / robust nok, og har derfor slått dette fra meg. 

Flere bilder av Smilla kan ses her.

Smilla sin stamtavle, utstillingsresultater og helsetester finnes her.

Pris: kr. 8 000

Kontakt: mobil 97 19 07 22 / email monica.a.sundset@gmail.com (Monica A Sundset)



Comments